حقایق, غلامحسین, زاوه ‏زاد, نفیسه. (1396). کاربرد آرد دانه خربزه و امولسیفایر لستین به‏عنوان جایگزین چربی در تولید بیسکوئیت کم‏چرب. , 14(70), 66-57.
غلامحسین حقایق; نفیسه زاوه ‏زاد. "کاربرد آرد دانه خربزه و امولسیفایر لستین به‏عنوان جایگزین چربی در تولید بیسکوئیت کم‏چرب". , 14, 70, 1396, 66-57.
حقایق, غلامحسین, زاوه ‏زاد, نفیسه. (1396). 'کاربرد آرد دانه خربزه و امولسیفایر لستین به‏عنوان جایگزین چربی در تولید بیسکوئیت کم‏چرب', , 14(70), pp. 66-57.
حقایق, غلامحسین, زاوه ‏زاد, نفیسه. کاربرد آرد دانه خربزه و امولسیفایر لستین به‏عنوان جایگزین چربی در تولید بیسکوئیت کم‏چرب. , 1396; 14(70): 66-57.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.