آبرومند, علی, باعثی, فریده. (1396). بررسی تاثیر نگهداری در یخ بر ترکیب شیمیایی و محتوی پراکسید ماهی صافی) (Siganus javus. , 14(69), 352-345.
علی آبرومند; فریده باعثی. "بررسی تاثیر نگهداری در یخ بر ترکیب شیمیایی و محتوی پراکسید ماهی صافی) (Siganus javus". , 14, 69, 1396, 352-345.
آبرومند, علی, باعثی, فریده. (1396). 'بررسی تاثیر نگهداری در یخ بر ترکیب شیمیایی و محتوی پراکسید ماهی صافی) (Siganus javus', , 14(69), pp. 352-345.
آبرومند, علی, باعثی, فریده. بررسی تاثیر نگهداری در یخ بر ترکیب شیمیایی و محتوی پراکسید ماهی صافی) (Siganus javus. , 1396; 14(69): 352-345.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.