محمدطاهری, مهسا, حسینی, سید ابراهیم. (1396). بررسی اثر دو گونه کشت های آغازگر لاکتیکی Lactobacillus plantarum و Lactobacillus sakei بربرخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی محصول گوشتی تخمیری. , 14(69), 243-331.
مهسا محمدطاهری; سید ابراهیم حسینی. "بررسی اثر دو گونه کشت های آغازگر لاکتیکی Lactobacillus plantarum و Lactobacillus sakei بربرخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی محصول گوشتی تخمیری". , 14, 69, 1396, 243-331.
محمدطاهری, مهسا, حسینی, سید ابراهیم. (1396). 'بررسی اثر دو گونه کشت های آغازگر لاکتیکی Lactobacillus plantarum و Lactobacillus sakei بربرخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی محصول گوشتی تخمیری', , 14(69), pp. 243-331.
محمدطاهری, مهسا, حسینی, سید ابراهیم. بررسی اثر دو گونه کشت های آغازگر لاکتیکی Lactobacillus plantarum و Lactobacillus sakei بربرخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی محصول گوشتی تخمیری. , 1396; 14(69): 243-331.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.