مقیمی, معصومه. (1396). بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و حسی کیک روغنی حاوی جوانه گندم و کنجاله کنجد. , 14(69), 318-307.
معصومه مقیمی. "بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و حسی کیک روغنی حاوی جوانه گندم و کنجاله کنجد". , 14, 69, 1396, 318-307.
مقیمی, معصومه. (1396). 'بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و حسی کیک روغنی حاوی جوانه گندم و کنجاله کنجد', , 14(69), pp. 318-307.
مقیمی, معصومه. بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و حسی کیک روغنی حاوی جوانه گندم و کنجاله کنجد. , 1396; 14(69): 318-307.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.