سوهان آجینی, علی, موحد, سارا, احمدی چناربن, حسین. (1396). تأثیر صمغ‌های گوار و زانتان بهعنوان جایگزین‌ بخشی از چربی بر خواص کیفی کیک روغنی. , 14(69), 306-295.
علی سوهان آجینی; سارا موحد; حسین احمدی چناربن. "تأثیر صمغ‌های گوار و زانتان بهعنوان جایگزین‌ بخشی از چربی بر خواص کیفی کیک روغنی". , 14, 69, 1396, 306-295.
سوهان آجینی, علی, موحد, سارا, احمدی چناربن, حسین. (1396). 'تأثیر صمغ‌های گوار و زانتان بهعنوان جایگزین‌ بخشی از چربی بر خواص کیفی کیک روغنی', , 14(69), pp. 306-295.
سوهان آجینی, علی, موحد, سارا, احمدی چناربن, حسین. تأثیر صمغ‌های گوار و زانتان بهعنوان جایگزین‌ بخشی از چربی بر خواص کیفی کیک روغنی. , 1396; 14(69): 306-295.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.