حقایق, غلامحسین. (1396). بررسی خصوصیات تغذیه‏ای، تکنولوژیکی و حسی نان برنجی بدون گلوتن حاوی آرد شبه غلات. , 14(69), 294-283.
غلامحسین حقایق. "بررسی خصوصیات تغذیه‏ای، تکنولوژیکی و حسی نان برنجی بدون گلوتن حاوی آرد شبه غلات". , 14, 69, 1396, 294-283.
حقایق, غلامحسین. (1396). 'بررسی خصوصیات تغذیه‏ای، تکنولوژیکی و حسی نان برنجی بدون گلوتن حاوی آرد شبه غلات', , 14(69), pp. 294-283.
حقایق, غلامحسین. بررسی خصوصیات تغذیه‏ای، تکنولوژیکی و حسی نان برنجی بدون گلوتن حاوی آرد شبه غلات. , 1396; 14(69): 294-283.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.