ملکی کهکی, علیرضا, باقری, محمد, ناطقی, لیلا. (1396). بررسی اثر جایگزینی نیتریت با نگهدارنده طبیعی عصاره کرفس بر روی خصوصیات آنتی‌اکسیدانی، ضد میکروبی، حسی و رنگ سوسیس کوکتل گوشت مرغ. , 14(69), 281-269.
علیرضا ملکی کهکی; محمد باقری; لیلا ناطقی. "بررسی اثر جایگزینی نیتریت با نگهدارنده طبیعی عصاره کرفس بر روی خصوصیات آنتی‌اکسیدانی، ضد میکروبی، حسی و رنگ سوسیس کوکتل گوشت مرغ". , 14, 69, 1396, 281-269.
ملکی کهکی, علیرضا, باقری, محمد, ناطقی, لیلا. (1396). 'بررسی اثر جایگزینی نیتریت با نگهدارنده طبیعی عصاره کرفس بر روی خصوصیات آنتی‌اکسیدانی، ضد میکروبی، حسی و رنگ سوسیس کوکتل گوشت مرغ', , 14(69), pp. 281-269.
ملکی کهکی, علیرضا, باقری, محمد, ناطقی, لیلا. بررسی اثر جایگزینی نیتریت با نگهدارنده طبیعی عصاره کرفس بر روی خصوصیات آنتی‌اکسیدانی، ضد میکروبی، حسی و رنگ سوسیس کوکتل گوشت مرغ. , 1396; 14(69): 281-269.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.