ادهمی, بتول, جعفری کناری, سارا, جانی خلیلی, خسرو. (1395). تأثیر رنگدانه‌های طبیعی (هویج و لبو) و رنگدانه مصنوعی (آستاگزانتین) جیره بر شاخص‌های رشد، فاکتورهای خونی و تغییرات رنگ پوست، بافت و خون قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss). , 5(4), 1-11.
بتول ادهمی; سارا جعفری کناری; خسرو جانی خلیلی. "تأثیر رنگدانه‌های طبیعی (هویج و لبو) و رنگدانه مصنوعی (آستاگزانتین) جیره بر شاخص‌های رشد، فاکتورهای خونی و تغییرات رنگ پوست، بافت و خون قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)". , 5, 4, 1395, 1-11.
ادهمی, بتول, جعفری کناری, سارا, جانی خلیلی, خسرو. (1395). 'تأثیر رنگدانه‌های طبیعی (هویج و لبو) و رنگدانه مصنوعی (آستاگزانتین) جیره بر شاخص‌های رشد، فاکتورهای خونی و تغییرات رنگ پوست، بافت و خون قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)', , 5(4), pp. 1-11.
ادهمی, بتول, جعفری کناری, سارا, جانی خلیلی, خسرو. تأثیر رنگدانه‌های طبیعی (هویج و لبو) و رنگدانه مصنوعی (آستاگزانتین) جیره بر شاخص‌های رشد، فاکتورهای خونی و تغییرات رنگ پوست، بافت و خون قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss). , 1395; 5(4): 1-11.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.