صادقی‏ زاده دهکردی, عاطفه, فاضل نجف آبادی, محمّد, عبّاسی, هاجر. (1396). بررسی خصوصیات تکنولوژیکی و تصویری کیک اسفنجی حاوی آرد کنجاله کنجد و آناناس و تعیین سطح بهینه این دو ماده مغذی. , 14(69), 268-255.
عاطفه صادقی‏ زاده دهکردی; محمّد فاضل نجف آبادی; هاجر عبّاسی. "بررسی خصوصیات تکنولوژیکی و تصویری کیک اسفنجی حاوی آرد کنجاله کنجد و آناناس و تعیین سطح بهینه این دو ماده مغذی". , 14, 69, 1396, 268-255.
صادقی‏ زاده دهکردی, عاطفه, فاضل نجف آبادی, محمّد, عبّاسی, هاجر. (1396). 'بررسی خصوصیات تکنولوژیکی و تصویری کیک اسفنجی حاوی آرد کنجاله کنجد و آناناس و تعیین سطح بهینه این دو ماده مغذی', , 14(69), pp. 268-255.
صادقی‏ زاده دهکردی, عاطفه, فاضل نجف آبادی, محمّد, عبّاسی, هاجر. بررسی خصوصیات تکنولوژیکی و تصویری کیک اسفنجی حاوی آرد کنجاله کنجد و آناناس و تعیین سطح بهینه این دو ماده مغذی. , 1396; 14(69): 268-255.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.