رحمانیان, علیرضا, قیافه داودی, مهدی. (1396). بررسی امکان بهبود خصوصیات تکنولوژیکی، تصویری و حسی دونات تخمیری ترکیبی (گندم-سیب‏زمینی) با استفاده از قند چند الکلی. , 14(69), 253-243.
علیرضا رحمانیان; مهدی قیافه داودی. "بررسی امکان بهبود خصوصیات تکنولوژیکی، تصویری و حسی دونات تخمیری ترکیبی (گندم-سیب‏زمینی) با استفاده از قند چند الکلی". , 14, 69, 1396, 253-243.
رحمانیان, علیرضا, قیافه داودی, مهدی. (1396). 'بررسی امکان بهبود خصوصیات تکنولوژیکی، تصویری و حسی دونات تخمیری ترکیبی (گندم-سیب‏زمینی) با استفاده از قند چند الکلی', , 14(69), pp. 253-243.
رحمانیان, علیرضا, قیافه داودی, مهدی. بررسی امکان بهبود خصوصیات تکنولوژیکی، تصویری و حسی دونات تخمیری ترکیبی (گندم-سیب‏زمینی) با استفاده از قند چند الکلی. , 1396; 14(69): 253-243.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.