حسینی, ساره, علی آبادی, مجید. (1396). بررسی اثر جایگزینی گوشت گاو با بوقلمون بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی برگر. , 14(69), 227-215.
ساره حسینی; مجید علی آبادی. "بررسی اثر جایگزینی گوشت گاو با بوقلمون بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی برگر". , 14, 69, 1396, 227-215.
حسینی, ساره, علی آبادی, مجید. (1396). 'بررسی اثر جایگزینی گوشت گاو با بوقلمون بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی برگر', , 14(69), pp. 227-215.
حسینی, ساره, علی آبادی, مجید. بررسی اثر جایگزینی گوشت گاو با بوقلمون بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی برگر. , 1396; 14(69): 227-215.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.