طالبی, هادی, قیافه داودی, مهدی. (1396). بهبود خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک اسفنجی بدون گلوتن با استفاده از امواج فراصوت و پروتئین ایزوله سویا. , 14(69), 204-195.
هادی طالبی; مهدی قیافه داودی. "بهبود خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک اسفنجی بدون گلوتن با استفاده از امواج فراصوت و پروتئین ایزوله سویا". , 14, 69, 1396, 204-195.
طالبی, هادی, قیافه داودی, مهدی. (1396). 'بهبود خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک اسفنجی بدون گلوتن با استفاده از امواج فراصوت و پروتئین ایزوله سویا', , 14(69), pp. 204-195.
طالبی, هادی, قیافه داودی, مهدی. بهبود خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک اسفنجی بدون گلوتن با استفاده از امواج فراصوت و پروتئین ایزوله سویا. , 1396; 14(69): 204-195.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.