نادیان, نرگس, مصفی, لیلا, حجت الاسلامی, محمد, ادیب, شهناز. (1396). تأثیر شیرین‌کننده‌های ایزومالت و مالتودکسترین بر ویژگی‌های فیزیکی، بافتی و حسی بیسکویت بدون قند حاوی آرد کامل یولاف. , 14(69), 193-181.
نرگس نادیان; لیلا مصفی; محمد حجت الاسلامی; شهناز ادیب. "تأثیر شیرین‌کننده‌های ایزومالت و مالتودکسترین بر ویژگی‌های فیزیکی، بافتی و حسی بیسکویت بدون قند حاوی آرد کامل یولاف". , 14, 69, 1396, 193-181.
نادیان, نرگس, مصفی, لیلا, حجت الاسلامی, محمد, ادیب, شهناز. (1396). 'تأثیر شیرین‌کننده‌های ایزومالت و مالتودکسترین بر ویژگی‌های فیزیکی، بافتی و حسی بیسکویت بدون قند حاوی آرد کامل یولاف', , 14(69), pp. 193-181.
نادیان, نرگس, مصفی, لیلا, حجت الاسلامی, محمد, ادیب, شهناز. تأثیر شیرین‌کننده‌های ایزومالت و مالتودکسترین بر ویژگی‌های فیزیکی، بافتی و حسی بیسکویت بدون قند حاوی آرد کامل یولاف. , 1396; 14(69): 193-181.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.