دوره 7، شماره 4 - ( 1397 )                   جلد 7 شماره 4 صفحات 295-303 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Roomiani L, Kavyani I. Impact of Sesame Seed Powder Impact on the Characteristics of Microbial, Chemical and Sensory Properties of Silver Carp Surimi Gel in Vacuum Packing. JFST. 2018; 7 (4) :295-303
URL: http://journals.modares.ac.ir/article-6-14952-fa.html
رومیانی لاله، کاویانی ایلدا. تاثیر پودر دانه کنجد بر روی ویژگی های میکروبی، شیمیایی و ارزیابی حسی ژل سوریمی ماهی کپور نقره ای در بسته بندی خلاء. علوم و فنون شیلات. 1397; 7 (4) :295-303

URL: http://journals.modares.ac.ir/article-6-14952-fa.html


1- گروه شیلات، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، واحد اهواز، دانشگاه آزاد سلامی، اهواز، ایران ، l.roomiani@yahoo.com
2- گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، واحد اهواز، دانشگاه آزاد سلامی، اهواز، ایران
چکیده:   (878 مشاهده)
در مطالعه حاضر اثر پودر دانه کنجد در سه سطح صفر، ۰/۱۵ و ۰/۲۵گرم در کیلوگرم روی ویژگی‌های میکروبی، شیمیایی و ارزیابی حسی ژل سوریمی کپور نقره‌ای در بسته‌بندی تحت خلا به‌مدت ۴ ماه در دمای انجماد (°C۱۸-) مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد بالاترین میزان بازهای ازته فرار در ماه ۴ در تیمار شاهد (۰/۳۲±۲۱/۹۹میلی‌گرم در ۱۰۰گرم) بود. میزان تیوباربیتیوریک‌اسید همانند میزان اسیدهای چرب آزاد روند افزایشی داشت. بالاترین میزان باکتری‌های سرماگرا در ماه ۴ در تیمار شاهد (Log cfu/g۰/۰۵±۶/۸۶) بود. بالاترین و پایین‌ترین میزان باکتری‌های اسیدلاکتیک به‌ترتیب در ماه ۴ در تیمار ۱ (Log cfu/g۰/۱۰±۴/۸۶) و ماه ۱ در تمامی تیمارها (Log cfu /g۰۰/۰±۰۰/۲) به دست آمد. فاکتورهای ارزیابی حسی طی این ۴ ماه نگهداری در دمای انجماد اختلاف معنی‌داری نداشتند (۰/۰۵<p). از نظر فاکتورهای رنگ‌سنجی (L*، a* و b*) و بافت‌سنجی (نرم‌تربودن) تیمار ۰/۲۵% پودر دانه کنجد بهترین تیمار مورد مطالعه بود. با توجه به نتایج به‌دست‌آمده بهترین زمان ماندگاری در تیمار ۰/۲۵% پودر دانه کنجد در ماه چهارم به دست آمد.
متن کامل [PDF 865 kb]   (234 دریافت)    

دریافت: ۱۳۹۶/۲/۲۰ | پذیرش: ۱۳۹۶/۸/۱۹ | انتشار: ۱۳۹۷/۹/۲۹
* نشانی نویسنده مسئول: اهواز، بزرگراه گلستان، میدان فرهنگ شهر، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد اهواز، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، گروه شیلات

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

ارسال پیام به نویسنده مسئول