کلیدواژه ها = هیدرولیز آنزیمی
تعداد مقالات: 5

1

بررسی رفتار ضد اکسایشی پپتیدهای زیست فعال تهیه شده از فرآورده های جانبی صنایع گوشت نسیم مشگین فر1، علیرضا صادقی ماهونک2، امان محمد ضیایی فر3، محمد قربانی2، مهدی کاشانی نژاد2

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 12، شماره 46، بهار 1394، صفحه 119-129

2

بهینه‌‌سازی اثر یو‌‌ن‌‌های فلزی روی، مس و منگنز بر فعالیت آنزیم‌‌های لیگنیناز برای پیش‌‌فراوری ساقه برنج در تبدیل به اتانول زیستی

زیست فناوری دانشگاه تربیت مدرس
دوره 4، شماره 1، بهار 1392، صفحه 47-56
فاطمه قربانی؛ داود بی ریا؛ حمیدرضا کریمی نیا

3

بهینه‌سازی عوامل مؤثر در فعالیت آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده‌ی سویا به روش سطح پاسخ

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 14، شماره 65، تابستان 1396، صفحه 207-199
مائده اعتمادی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ یحیی مقصودلو

4

بهینه سازی هیدرولیز آنزیمی پروتئین های آب پنیر با هدف کاهش میزان فنیل آلانین با استفاده از فیلتراسیون غشائی فروغ حسیبی1، علی نصیرپور2، جواد کرامت3

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 12، شماره 46، بهار 1394، صفحه 15-26

5

فعالیت ضداکسیدانی پپتید حاصل از هیدرولیز پروتئین ایزوله عضله کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) با استفاده از عصاره آنزیمی ضمائم پیلوریک

فصلنامه علمی پژوهشی علوم و فنون شیلات
دوره 5، شماره 4، زمستان 1395، صفحه 43-56
عباس زمانی؛ مریم خواجوی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.