کلیدواژه ها = اسانس دارچین
تعداد مقالات: 2

1

بررسی اثر نگهدارندگی اسانس دارچین و درجه حرارت نگهداری بر روی میزان رشد E. coli O157:H7 در همبرگر با استفاده ازتکنولوژی ترکیبی

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 7، شماره 27، زمستان 1389، صفحه 35-42

2

تاثیر فیلم و پوشش نانوکامپوزیت فعال کازئینات سدیم حاوی اسانس دارچین در افزایش ماندگاری فیله سینه مرغ

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 14، شماره 71، زمستان 1396، صفحه 171-184
سـعـید رنـجـبریان؛ مـحـمود رضـازاد بـاری؛ هـادی الـماسی؛ صـابر امـیری


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.